Contact

Beste bezoekers van deze site,
Per 2020 stoppen wij met de kwekerij.

Wegens blijvende klachten na een zware hersenschudding kan ik de kwekerij niet meer zo doen zoals ik zou willen.
De gehele ‘Kleine Meeden Collectie’ wordt komende maanden overgenomen door Wouter van der Woning uit Terheijl (Dr.). Vanaf eind april gaat zijn kwekerij open. Binnenkort zal ik op deze site meer informatie geven.

Mijn dank voor alle belangstelling, mooie verhalen en samenwerking met collega’s van de afgelopen 10 jaar.
Elly

Elly Hummel
Westerdijk 8
9832 TB Den Horn
06 27 10 60 56
Krijgt u geen gehoor? Stel dan uw vraag via de mail.
kleinemeeden@denhornonline.nl

 

 

Verantwoording

In de ‘Bezoektuin en hobbykwekerij Kleine Meeden’ hebben we respect voor de mens en de natuur. Daarom gebruiken wij in ‘Kleine Meeden’ géén kunstmeststoffen of schadelijke bestrijdingsmiddelen.

De zaden die we gebruiken zijn deels afkomstig van onze eigen planten en deels kopen we ze in bij biologische zadenhandelaren. Planten die we als stekmateriaal gebruiken komen van biologisch/ecologisch werkende bedrijven.

De (eetbare) planten die wij verkopen zijn met zorg geteeld.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor een onverantwoord gebruik van deze planten door koper/consument. Raadpleeg dan ook altijd vóór verwerking en/of gebruik van de eetbare planten de door u beschikbare bronnen.

Disclaimer
Deze website heeft alleen een informatief doel over ‘Bezoektuin en hobbykwekerij Kleine Meeden’. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wij streven er naar om correcte en actuele informatie aan te bieden op deze website. Wij kunnen echter niet de garantie bieden dat de informatie altijd compleet, foutloos en actueel is. Wij sluiten iedere aansprakelijkheid uit voor alle directe en indirecte schade, voortvloeiend uit, of verband houdend met het gebruik van deze website. Wij dragen ook geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites waarnaar wordt gelinkt. Wij streven er naar om de website virusvrij te houden. We kunnen hiervoor echter geen garantie geven. Aansprakelijkheid voor virussen is daarom uitgesloten.

Copyright
Alle auteursrechten van het tekst- en het beeldmateriaal op deze website berusten bij Elly Hummel. Gehele of gedeeltelijke overname, in welke vorm dan ook, is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor het aanbrengen van een als zodanig herkenbare link naar de site van ‘Bezoektuin en hobbykwekerij Kleine Meeden’ is toestemming nodig.