Thee

Zoetjes

Foto volgt

Gebruikte kruidensoorten:
– roomse kervel
– groot kaasjeskruid
– Japanse thee-hortensia ‘Oamacha’
– zoethoutgras
– bronsvenkel
– wilde venkel
– blonde Koreaanse munt

Info:
Zoals wij al eerder aangaven, gebruiken wijzelf geen suiker, honing of andere zoetstof in de thee. Mocht u toch de thee iets zoeter willen, kunt u het onderstaande toepassen (wij geven soorten aan die wijzelf verbouwen. Uiteraard zijn er nog meer soorten die u kunt gebruiken).

Recept:
– een stukje blad of een gekneusd zaadje van de Roomse kervel.
– een stukje blad of bloem van het Grote Kaasjeskruid.
– het gedroogde en verkruimelde blad van de ‘Japanse Thee-hortensia ‘Oamacha’.
– een stukje van het blad van het Zoethoutgras.
– het gekneusde zaad van Venkel.
– een stukje blad en/of bloem van de blonde Koreaanse munt.

Mochten wij nog meer tips hebben, dan vullen wij dit lijstje verder aan.