Recepten

Pimpernel eitjes

WP_pimpernelrecept_Pro

Een recept van Nieke Munning van Foodreflex.

Pimpernel eitjes
Als het voorjaar in onze tuin weer volop is begonnen, gebruiken we veel daslook. De rabarber komt eraan en de pimpernel staat er weer fris en fruitig bij. Tijd voor wat lekkere dingetjes met dit mooie kruid met zijn frisse komkommersmaakje.

Ingrediƫnten:
– eieren (zoveel als je wilt maken)
– olijfolie
– yoghurt of mayonaise
– peper & zout
– citroen sap
– handje verse pimpernel

Bereiding:
Kook de eieren hard in 8 minuten, laat schrikken en pel ze. Snijd ze door midden en haal het eigeel eruit. Prak dit fijn met een vork en voeg de overige ingrediƫnten toe, hou een paar pimpernel blaadjes achterwege voor de garnering. Breng op smaak zoals jij het lekker vindt, voeg eventueel nog wat kerrie toe. Vul de eierhelften weer met dit mengsel en strooi er een paar pimpernel blaadjes overheen. Proef het voorjaar!